Ervaren HR-professional voor interim-opdrachten

Als een ervaren HR-professional ondersteun ik op interim-basis ook medewerkers en organisaties tijdens reorganisaties en verandertrajecten. Bij een grote onderneming heb ik jarenlang ervaring opgedaan in het maken van adviesaanvragen en de implementatie daarvan. En het optimaal inrichten van de daaropvolgende fase van afspiegeling en selectie en de, vaak onvermijdelijke, boventalligheid van medewerkers. Ik ben beschikbaar voor interim-opdrachten bij organisaties die te maken krijgen met reorganisatie, boventalligheid of verandertrajecten. Bedrijven en HR-afdelingen kunnen altijd contact met mij opnemen voor een vrijblijvende kennismaking. En vanzelfsprekend ben ik voor individuele werknemers of afdelingen ook beschikbaar als coach bij loopbaantrajecten.

Duurzame Inzetbaarheid en gelukkige medewerkers

Bedrijven en organisaties die werk maken van de ontwikkeling van hun medewerkers, in combinatie met gezondheid en betrokkenheid, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.
Als HR Professional en zie ik het grote belang hiervan in. En kan ik een positieve bijdrage leveren aan actief beleid op dit gebied. Van het bedenken en ontwikkelen van een positieve aanpak op dit gebied, tot het persoonlijk begeleiden en coachen van medewerkers en leidinggevenden op de werkplek. Met als doel het werkgeluk op de afdeling en van de mensen zelf te laten groeien, waardoor mensen op de juiste plek hun talenten kunnen inzetten. Een win-win situatie voor iedereen.
Want medewerkers bepalen het succes van de organisatie!