Ik ben Helma Burgmeijer, HR Business Partner en gecertificeerd loopbaancoach. Als ervaren HR-professional, coach en trainer help ik mensen en organisaties met veranderingen en reorganisaties. Dit doe ik met HR-consultancy op interim-basis bij bedrijven en met individuele coaching.

Carrièreswitch naar HR

Mijn loopbaan ben ik gestart in sales en marketing. Steeds meer kwam ik erachter dat ik daar niet gelukkig werd. Ik wilde iets betekenen en met mensen werken. Daarom heb ik in 2004 een carrièreswitch gemaakt; van marketing naar HR. Sindsdien ben ik in veel HR-disciplines actief geweest waarvan de laatste jaren als HR-consultant, coach, loopbaancoach en trainer.

Oprecht betrokken en doelgericht

Door mijn jarenlange HR-ervaring en een natuurlijke interesse in mensen is het snel verbinden met de ander mijn kracht geworden. Ook ben ik nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en gedreven om ze te helpen in hun ontwikkeling naar een gezonder en gelukkiger bestaan. Kenmerkend daarin is mijn oprechte en respectvolle aandacht, deskundigheid, betrokkenheid en resultaatgerichtheid.

Balans In-Zicht

Met Balans In-Zicht wil ik heel Nederland (weer) laten geloven in zijn eigen krachten en talenten en wil ik het werkgeluk voor mens en organisatie voorop stellen.

Wil je daar meer over weten? Neem dan eens contact met mij op.

Privacy

In mei 2018 is de nieuwe privacy-wetgeving (AVG), van kracht geworden. Uiteraard handel ik zorgvuldig en respectvol, vertrouwelijkheid staat bij mij altijd voorop. Hoe ik zo goed mogelijk zorg voor de veiligheid van persoonlijke gegevens kun je lezen in mijn privacy-statement.